Bijeenkomst Surinaamse familiegeschiedenissen

Share the joy

Het Bestuur van IBS nodigt u van harte uit voor een bijeenkomst van donateurs en vrienden van de Stichting voor Surinaamse Genealogie, lezingen over Surinaamse familiegeschiedenissen en een uitgebreide boekenmarkt op zaterdag 5 april a.s. in Den Haag.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door donateurs en vrienden van de SSG, het Instituut ter Bevordering van de Surinamistiek (IBS) (www.surinamistiek.nl ) en het Surinaams Magazine Parbode (www.parbode.com).

Behalve boeiende voordrachten en verhalen over Surinaamse familiegeschiedenissen biedt deze bijeenkomst u ook de gelegenheid andere, ervaren genealogen te ontmoeten die u misschien ook verder kunnen helpen met uw speurtocht. Het belooft een bijzonder leerzame dag te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in Surinaamse geschiedenis.

Het IBS zal het geheel aankleden met een informatiestand. Verder zullen Antiquariaat Buku en Boekencollectief Eldorado aanwezig zijn met een uitgebreid aanbod van boeken op het gebied van geschiedenis, slavernijverleden, familieonderzoek, religie en verder zeldzame & antieke Surinamica, ansichtkaarten en oude almanakken.

Locatie: Christus Triumfatorkerk, Juliana van Stolberglaan 154 / Hoek Laan van Nieuw Oostindi├ź, 2595 CL Den Haag (Ingang om de hoek via De Carpentierstraat).

Entree : Donateurs SSG en Abonnees IBS gratis, overigen eur5,ÔÇô

Inloop : Vanaf 10.00 uur